Coldwell Banker Town and Country Annual Market Forecast – FREE CODE

We just got off the phone with Lance Martin. He told us that thanks to our sponsorship (and others) plus the ticket sales, the event is now paid for.
He gave us the green light to give all of you the FREE CODE for the event.

Make sure you pre-register at https://www.eventbrite.com/e/2019-real-estate-market-forecast-tickets-54052306905

Code BPHguest

———————————

Tentative Schedule

08:00 – 09:00 Registration

09:00 – 09:10 Opening – Lance Martin (10 Minutes)

09:10 – 09:40 Panel – Mark Dowling / Art Carter / Rick Hoffman (30 Minutes)

09:40 – 09:55 Jim Benavidez – Interview (15 Minutes)

09:55 – 10:10 Bill Blankenship – Interview (15 Minutes)

10:10 – 10:20 Back Porch Homes- Interview (10 Minutes)

10:20 – 10:45 Iddo Benzeevi – Interview (15 Minutes)

10:45 – 11:25 John Husing – Presentation (40 Minutes)

11:25 – 11:50 Bruce Norris – Presentation (25 Minutes)

11:50 – 12:40 Chris Thornberg – Keynote Presentation (50 Minutes)

12:40 – 1:00 John Husing, Bruce Norris and Chris Thornberg
Interview and Q&A (20 Minutes)

Note: If you are an investor of RLG/CRG/BPH and we have already registered you, please find your seat in the front rows with us. We should have a section for 20 of our key investors that got a direct invite towards the front of the room

Posted in .